Meny Stäng

Detta visste du inte om TT-Line

TT-Line färja

Om du vill åka färja från Trelleborg, är det mycket möjligt att du kommer att resa med det tyska rederiet TT-Line. Detta då de gjort det till sin specialitet att trafikera rutter från Sverige till Tyskland och Polen. Man kan därför resa till så väl Travemunde, Rostock och polska Swinoujscie med TTLine, från Trelleborg.

BOKA DIN BILJETT HÄR

De flesta svenskar har dock inte lika bra koll på TT-Line som de har på en del andra, mer nordiska rederier, som t.ex. Scandlines och Stena Line, så här kommer lite information om TTLine, för att hjälpa dig skapa en bättre bild av detta rederi:

TT-Line är ett anrikt rederi

Man har nämligen en betydligt längre historia än många av de konkurrerande rederierna, med några få undantag så klart. Rederiet grundades nämligen redan år 1962, och många tycker att den långa erfarenheten märks på företagets verksamhet även idag, då den gjort att rederiet verkligen vet vad kunderna vill ha mm.

TT-Line är baserat i Tyskland

Deras huvudkontor ligger nämligen i den anrika tyska Hansastaden Lubeck. Merparten av de anställda på fartygen och inom företaget är tyska, men det finns även en del anställda av andra nationaliteter inom företaget.

TT-Line är ett miljömedvetet företag

Man satsar hårt på sitt miljöarbete, och har även vunnit priser för detta arbete. Är man som passagerare och kund intresserad av miljöfrågor, är TT-Line absolut ett bra val av rederi när man ska resa till den europeiska kontinenten från Sverige.

För närvarande använder sig rederiet av 6 olika fartyg

För de 3 färjelinjer man trafikerar. Dessa fartyg är M/S:

  • Nils Dacke
  • Robin Hood
  • Nils Holgersson
  • Peter Pan
  • Huckleberry Finn
  • Tom Sawyer

Under tidigare år har dock förstås även flera andra fartyg, som inte längre är i bruk, använts av rederiet.

TT-Line har en mycket bra hemsida

Där kan du hitta all information du behöver om företaget, dess fartyg, rutter, biljetter och allt annat som kan vara av intresse gällande dem. Är du det minsta intresserad av att lära dig mer om TT-Line eller av att resa med dem, är denna hemsida därför en mycket bra utgångspunkt enligt oss.

Åka färja med TT-Line.

En färjekryssning med TT-Line erbjuder en fantastisk kombination av bekvämlighet, avkoppling, underhållning och spännande destinationer. Här är några anledningar till varför det är en så härlig upplevelse:

1. Bekvämlighet och flexibilitet

TT-Line erbjuder ett brett utbud av avgångar och destinationer, vilket ger dig flexibilitet att planera din kryssning efter dina behov. Oavsett om du vill ta en kortare resa över Östersjön eller ge dig ut på en längre kryssning till Tyskland eller Polen, finns det alternativ som passar alla. Dessutom har TT-Line ett gott rykte för sin punktlighet och pålitlighet, vilket gör resan ännu smidigare.

2. Fartygens komfort och faciliteter

TT-Line erbjuder moderna fartyg med bekväma och välutrustade hytter. Oavsett om du väljer en enkel standardhytt eller en lyxig svit, kan du förvänta dig en hög standard på boendet. Dessutom har fartygen ett brett utbud av faciliteter ombord, inklusive restauranger, barer, butiker och aktiviteter för att hålla dig underhållen under hela resan. Det finns också möjlighet att boka extra bekvämligheter, som till exempel tillgång till spa eller fitnesscenter.

3. Mat och dryck

Utmärkt bra mat och dryck på färjeresan.

Maten ombord på TT-Line är känd för att vara av hög kvalitet och läcker. Det finns ett brett sortiment av mat och dryck. Oavsett om du föredrar bufféer, à la carte-meny eller snabbmat, finns det alternativ för alla smaker. Dessutom har TT-Line en välutrustad bar, där du kan njuta av en kall öl, ett glas vin eller din favoritcocktail.

4. Underhållning och aktiviteter

En färjekryssning med TT-Line innebär också en mängd underhållning och aktiviteter för att hålla dig sysselsatt under resan. Ombord finns det ofta live-musik, dans eller andra föreställningar som du kan njuta av. Dessutom erbjuder fartygen ofta olika aktiviteter som exempelvis spelrum, lekområden för barn, pooler och solarium. Det finns också möjlighet att delta i olika temakryssningar med fokus på exempelvis shopping, mat eller musik.

5. Spännande destinationer

En av de stora fördelarna med att åka på färjekryssning med TT-Line är möjligheten att besöka spännande destinationer. Med TT-Line kan du resa till populära destinationer som Rostock och Travemünde i Tyskland, Swinoujscie i Polen och Trelleborg i Sverige. Dessa destinationer erbjuder en mängd olika sevärdheter och aktiviteter, från vackra stränder och historiska landmärken till shopping och lokal kultur.

Sammanfattningsvis är en färjekryssning med TT-Line en härlig upplevelse för många olika anledningar. Det är en bekväm och flexibel resa med moderna fartyg och komfortabla hytter. Maten ombord är av hög kvalitet och det finns gott om underhållning och aktiviteter att delta i. Dessutom ger TT-Line dig möjligheten att besöka spännande destinationer och upptäcka nya platser. Så nästa gång du funderar på en kryssning, varför inte överväga denna fantastiska möjlighet med TT-Line?